back

Ndihme & Sherbimi ndaj klientit

Jemi këtu për ju!
Me ndihmën tonë ju mund të kryeni më lehtë çdo shërbim bankar.

Ju vijnë në ndihmë për shërbimet e ndryshme të Fibank që ju përdorni çdo ditë. Ne synojmë të jemi më afër për çdo paqartësi keni, duke ju ndihmuar në kohë reale. Zgjidhni një nga shërbimet e mëposhtme.


  • FAQ

    Keni një problem, ose një paqartësi lidhur me një produkt? Shfletoni ose kërkoni midis pyetjeve të shpeshta për të gjetur një përgje. Nëse nuk arrini të gjeni atë çfarë kërkoni, kontaktoni menjëherë me një specialist nga Fibank. Konaktet tona i gjeni në.

    Më shumë
  • Njoftime me SMS

    Duke marrë një SMS për cdo veprim me kartën tuaj, ju mund të mbroheni nga veprime të pa-autorizuara dhe te jeni në dijeni mbi çdo përdrom të kartës.

    Më shumë


Ndihme & Sherbimi ndaj klientit

Lidhje e Shpejte