back

Kartat ne Fibank

Përse kartat Fibank? 

Me një kartë debiti ju mund të paguani darka në restorante, mund të bëni pazare në dyqane dhe qendra tregtare ose të rezervoni bileta avioni. Me të, mund të bëni blerje në Internet dhe sigurisht të tërhiqni para në çdo bankomat me logon VISA, në të gjithë botën.
Fibank ofron një kartë të sigurtë debiti për ju.

Karta e kreditit nuk është një domosdoshmëri, por një komoditet - ju gjithmonë mund t'i besoni fondeve shtesë kudo që ju jeni. Karta e kreditit është një shoqërues me vlerë në udhëtime, por është e vlefshme gjithashtu edhe kur blini në dyqane në vendin tuaj. Shlyeni shpenzimet mujore me këste minimale pa u shqetësuar. 

 • Visa Classic

  Fibank lëshon karta krediti që mund të përdoren në të gjithë botën me një proçedurë të thjeshtuar që nuk kërkon shumë kohë dhe dokumenta.

  Më shumë
 • Visa Gold

  Me këtë kartë ju përfitoni më shumë limit dhe më shumë prestigj kudo që të blini, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

  Më shumë

 • Kartë Krediti për Studentë

  Studentët kanë nevoja të ndryshme, por të ardhura të vogla. Pa ju rënduar xhepin, Fibank ju ofron një kartë kredi që ju ta përdorni për të blerë diçka me vlerë mesatare, si p.sh një celular, libra të huaj për shkollë, veshmbathje, ndonjë produkt tjetër nga Interneti etj.

  Më shumë
 • Kartë debiti Visa Electron

  Me këtë kartë ju mund të blini në Inernet, të tërhiqni para nga bankomatet, të blini në dyqane dhe qendra tregtare dhe të paguani faturat online, kudo ku shikoni logon VISA.

  Më shumë

Kartat

Lidhje e Shpejte