• 7% Rimbursim

  Këtë fundvit Fibank i shpërblen të gjithë! Për çdo blerje me kartë krediti në Shqipëri ne ju rimbursojmë 7% të vlerës së produktit që keni blerë. Shijojini më shumë festat e fundvitit me kartat e kreditit të Fibank! more
 • Zero stres përjetë

  Këtë verë Fibank vjen me një ofertë fantastike! more
 • Rezervo me ne

  Rezervo hotelin me kartën Fibank kudo që do të udhëtosh! more
 • Kredia Konsumatore "VIP"

  Kur ju nevojitet te mbuloni shpenzimet tuaja te momentit!Kredia konsumatore "VIP" ju jep avantazhin per te mbuluar shpenzimet tuaja te momentit. more
 • Paketa "Paga Fibank"

  Cdo punonjes i Institucionit qe merr pagen ne Fibank, mund te perfitoje nga oferta speciale "Paga Fibank" per produkte dhe sherbime te ndryshme te ofruara nga Banka. more
 • Depozita Oferta 2 Vjecare

  Nese deshironi qe fondet tuaja te kene interesin me te mire athere "Depoziten 2 vjecare standarte ne LEK dhe EUR" nga Fibank eshte per ju. more
 • Karta e Kreditit - Visa Classic

  Karta e kreditit VISA nga First Inestment Bank ju ofron: more

Te zgjedhurat

Lajme

Individë

Lidhje e Shpejte