Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2021-01-23 14:48.

Blerje Shitje
USD/ALL 99.50 103.50
USD/EUR 0.8061 0.8400
USD/GBP 0.7017 0.7621
Blerje Shitje
GBP/ALL 135.80 141.80
GBP/EUR 1.0873 1.1632
GBP/USD 1.3121 1.4251
Blerje Shitje
EUR/ALL 121.90 124.90
EUR/GBP 0.8597 0.9197
EUR/USD 1.1905 1.2405
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0080 0.0082
ALL/GBP 0.0071 0.0074
ALL/USD 0.0097 0.0101
më shumë

Përfitoni kredi pa prekur kursimet me depozitën që del garant për ju!

- Aprovim dhe disbursim brenda ditës.

- Normë depozite +1%.

- Nuk kërkohet dokumentacion.

- Pa sigurim jete.

Lajme nga Fibank

Fibank ka ndërmarrë masat maksimale për të parandaluar përhapjen e Covid 19 në ambjentet e bankës në funksion të sigurisë së punonjësve, klientëve dhe partnerëve të biznesit.

 


Te nderuar kliente,

Deshirojme t’ju bejme me dije se ne kuader te ligjit nr.4/2020 date 30.01.2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” per llogarite financiare, Juve dhe Bankes se Pare te Investimeve -Albania Sh.A (Fibank) i kane lindur disa detyrime ligjore te cilat duhen permbushur. Jeni te lutur te paraqiteni personalisht ne nje nga deget e bankes per tu njohur me kerkesat e ketij ligji si edhe per te plotesuar formularin e vetedeklarimit me te dhenat tuaja personale tatimore, brenda dates 15.05.2020. Nese nuk e plotesoni formularin e vetedeklarimit ne dege, mund ta dergoni me poste apo te skanuar me e-mail nga adresa juaj e deklaruar prane Bankes ne adresen tone te e mailit vendosur ne dispozicion. Permbushja e kerkesave te ligjit nr.4/2020 per “Shkembimin automatik te informacionit” eshte detyrim ligjor per te gjithe klientet e bankave te nivelit te dyte ne Shqiperi. Mosraportimi apo raportimi i pasakte konsiderohet shkelje administrative referuar detyrimeve te parashikuara ne nenin 12 te ligjit.

Informacioni i detajuar

Faleminderit qe keni zgjedhur Fibank!