Menu e shpejtë

Kursi kembimit

perditesuar ne 2018-10-20 05:00.

Blerje Shitje
USD/ALL 107.30 111.30
USD/EUR 0.8539 0.8920
USD/GBP 0.7400 0.7950
Blerje Shitje
GBP/ALL 140.00 145.00
GBP/EUR 1.1050 1.1722
GBP/USD 1.2579 1.3514
Blerje Shitje
EUR/ALL 123.70 126.70
EUR/GBP 0.8531 0.9050
EUR/USD 1.1211 1.1711
Blerje Shitje
ALL/EUR 0.0079 0.0081
ALL/GBP 0.0069 0.0071
ALL/USD 0.0090 0.0093
më shumë

Rezervo me Booking.com

Fibank dhe booking.com nëpërmjet një partneriteti unik vjen me një ofertë fantastike.Perfito zbritje nga 3% me kartën Fibank.

Kapital për Farmacitë

Fibank ofron mundësi të ndryshme për kreditimin e prodhuesve, tregtarëve dhe punonjësve të pavarur. Lexo më shumë për biznesin.